Poradenství v gastronomii

Novým trendem v moderní gastronomii se v posledních letech stává zařazování bezmasých jídel a zdravých surovin na menu, včetně různých výživových směrů nebo omezení. Nabízím vám své zkušenosti jak z výživového poradenství, kde se zabývám základními směry včetně vegetariánství, veganství, palea atd., a také z gastronomie. 

5 let jsem vedla pražskou restauraci Lavande, kde většinu jídelníčku tvořila jídla bez lepku při zachování vysokého standardu moderní kuchyně. Samozřejmostí byla vegetariánská jídla a možnost vyhovět vždy aktuálně hostům s různým omezením. Jídelníček pro restaurace má svá specifika, jde o zastoupení různých surovin a pestrost a musí odrážet lokalitu, možnosti, cenovou politiku a především zaměření restaurace. 

Ráda přijedu do vaší restaurace a pomůžu vám obohatit vaše menu o nové suroviny nebo vytvoříme společně menu odpovídající těmto trendům. 


Poradenství šéfkuchaře Pavla Kopičky

Pavel je skvělý šéfkuchař, kterého jsem si vybrala do své restaurace a s nímž jsme vyladili naše menu k dokonalosti.

Pokud potřebujete proškolit kuchaře na nové trendy zpracování surovin, ekonomickou hospodárnost kuchyňského provozu nebo je naučit přípravě pokrmů s ohledem na různá specifika vašeho menu, můžete využít jeho zkušenosti, ať už jednorázově nebo opakovaně. Používá metody brasírování, konfitování a sous vide, ovládá přípravu domácího pečiva (včetně bezlepkového), bezlepkových či vegetariánských pokrmů a dokonale vám doladí pokrmy z vašeho menu. Oceňuji jeho profesní přístup a beru ho jako partnera, bez kterého by má restaurace nikdy nebyla tam, kam se dostala.

Dobrý a inovativní šéfkuchař je pokladem Vašeho podniku.